top of page

YOUR LOVE,
YOUR STORY

Mijn naam is Hannah Hoek. Een 90’s kid uit Haarlem met een passie en liefde voor fotografie, ondernemen, strandwandelingen en rondreizen.

In 2015 studeerde ik af als Allround Stylist op de Academie Artemis in Amsterdam, en in 2012 kocht ik mijn aller eerste spiegelreflexcamera.

Toen ik het werkende leven in ging kwam ik erachter dat ik naast het stylen van

fotoshoots  het eigenlijk nog veel leuker vond om zelf achter de camera te staan.

Het vangen van de juiste sfeer en emoties in een foto vind ik het aller mooiste wat er is om te doen. Ook vind ik het belangrijk dat de mensen waar ik mee

samenwerk naar  mij toe komen omdat ze mijn stijl mooi vinden en zich voelen aangesproken door mijn persoonlijkheid en manier van werken.  Ik ben er heilig van overtuigd dat als het klikt tussen ons, het eindresultaat nog beter tot zijn

recht zal komen. 

Zolang jij jezelf bent voor de lens,

maakt het niet uit of je het al eens

gedaan hebt of niet. Ontspan!

Ik geef aanwijzingen en opdrachtjes

zodat ik vooral jouw persoonlijkheid 

op de foto naar voren kan brengen.

DSC06682.jpg
DSC06346.jpg

Foto's door: Letlove-photography

WHY I LOVE WHAT I DO

Samen met jouw pasgeboren kindje knuffelend in het raamkozijn, met je lover struinend door de straten van een mooie stad, of met je hond rennend op het strand tijdens zonsondergang. Het maakt mij niet uit wie ik fotografeer of om welke gelegenheid. Als ik de liefde er maar van af kan zien spatten. Als ik die echte emotie kan voelen vanachter mijn lens vandaan, is een shoot voor mij geslaagd. 

Natuurlijk kijk ik overal waar ik kom naar de mooie hoekjes, het perfecte lichtinval en dat oude vrouwtje met dat karakteristieke gezicht. Maar wat ik echt leuk vind aan wat ik doe is mensen blij maken met iets wat al helemaal in hen zit. Ik hoef alleen maar de spiegel(reflex) voor te houden en ze laten zien hoe ik naar ze kijk. 

 

 

Ik weet als geen ander hoe spannend dit moment is, en hoe nerveus je ook mag zijn, mijn missie is om jou je zo comfortabel mogelijk te laten voelen en om jou helemaal jezelf te kunnen laten zijn voor de camera. Niet te geposeerd, maar zo natuurlijk mogelijk. 

Of je nu een intieme bruiloft hebt in de achtertuin of een elopement op de top van een berg, ik sta klaar met mijn camera. Al mijn focus ligt op jou.

Het gaat om plezier maken, om echte, pure emoties en het creëren van herinneringen die voor altijd bij je zullen blijven. 

MAY THIS BE THE BEGINNING OF A BEAUTIFUL
CONNECTION

79.jpg
bottom of page