top of page

RECENT
WORK & ADVENTURES

Romantic Seaside Couple Shoot

Al een tijdje had ik contact met Hiske. Ik wilde haar graag een keer als model voor mijn camera hebben want zeg nou eerlijk.. wat een mega knapperd is dat! Naast betaalde shoots maak ik zo nu en dan ook nog wel eens wat vrij werk. Zo had ik op een vrijdag middag een uurtje vrij en spraken we eindelijk af om een couples shoot te doen op het strand met haar al net zo leuke partner Wouter..

DSC_0137.jpg
DSC_8069.jpg

Sanne & Vincent 

Voor de 3e keer stonden Sanne en Vincent voor mijn camera. En wel om een hele leuke reden..

DSC_4334.jpg

'Provence Wedding' Christie & Jasper

In augustus 2022 mocht ik de prachtige bruiloft vastleggen van Jasper en Christie bij de romantische trouwlocatie van ' Domaine Heerstaayen'. Midden op het Brabantse platteland trouwden zij  zoals in Frankrijk tussen de wijngaarden en de maisvelden. 

DSC_0272-2.jpg

Fun 'How it's made' 
branding shoot 

Jessica is tijdens de eerste lockdown haar eigen bedrijf begonnen en maakt vanuit haar eigen keuken de lekkerste groente cakes. Tijd om samen wat speels beeldmateriaal te maken van het hele bak proces voor haar social kanalen.
Het moest dynamiek en plezier uitstralen, en dat is precies hoe de shoot ook verliep. Het bloem vloog letterlijk door de kamer, wat was dit leuk om te doen!

Engagement shoot in the woods

In de zomer van 2022 gaan deze lovebirds trouwen, en ik ben de gelukkige fotograaf die deze mooie dag mag gaan vastleggen! Om elkaar vast een beetje te leren kennen hebben we een kleine verlovingsshoot gedaan op een mooie zonnige herfstdag in de Veluwen.

DSC_0238.jpg
DSC_0937.jpg

Copenhagen Urban Sportswear

Voor het nieuwe Nederlandse sportmerk 'Juss7' schoten we tijdens een trip naar Kopenhagen een aantal campagnebeelden op het dak met buitengym van een wereldberoemde parkeergarage midden in de wereldstad.

bottom of page