top of page
Zoeken
  • hannahhoek10

Sanne & Vincent Zwangerschapsshoot op het strand van Bloemendaal

Bijgewerkt op: 23 jul. 202331.05.2023


In Januari 2022 zochten Sanne en Vincent voor het eerste contact met mij met de vraag of ik hun aanstaande huwelijk zou willen vastleggen. We spraken meteen iets af om elkaar even te ontmoeten om te kijken of het klikte.


Aan het IJ in Amsterdam dronken we een drankje bij ondergaande zon, spraken we over hun plannen en schoten we meteen voor de eerste keer wat mooie plaatjes. Het was dan wel geen date, maar de klik was er meteen en het voelde al alsof we een goede match zouden zijn. Enthousiast na het ontvangen van de beelden mocht ik officieel de fotograaf zijn tijdens hun bruiloft in Friesland. YES!!Vorig jaar September was het dan eindelijk zo ver en mocht ik het huwelijk van deze Love Birds vastleggen en ook dit was een enorm succes. Niet wetende dat die huwelijksnacht de basis gelegd zou worden voor de volgende shoot: Jawel, een baby onderweg!


Op 31 mei spraken we deze keer af bij het strand Parnassia in Bloemendaal waar we ondanks de niet al te warme temperaturen toch een prachtige zonsondergang hadden.

Inmiddels hebben we best een goede vertrouwensband opgebouwd en waren Vincent en Sanne meteen op hun gemak voor de camera.


-


We moesten nog een aardig stukje wandelen om op de mooie plekjes te komen. Na 2 uur wandelen en shooten stond het er wel op en namen we weer afscheid. De volgende shoot staat alweer op de planning, maar wanneer die precies is hangt nog even af van kleine baby van Elsas.


To be continued !

200 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page